HEAVY BOOTEY BOOTEY

Generelt

Heavy Duty Booty bygger muskler med intensitet til fordel for volum. Med lavt trenings volum blir treningsøktene er ekstremt effektive. Du vil ikke bruke mer enn 20-40min på hver treningsøkt. Men når du først trener, er det med den beste kvalitet og intensitet. Hvis man er vant til lange treningsøkter, kan dette føles litt rart i starten. 

Men det er ikke alltid slik at “mer” eller “lenger” er bedre. Spesielt når det kommer til muskelvekst. Hvis det var sant ville maratonløpere hatt store muskler på beina. Du vil øke trenings kvaliteten ved å introdusere en sterkere og bedre stimuli for muskelvekst. Dette gjør du ved å øke intensiteten, ikke ved å trene mer eller enda lengre. 

More is not better. Better is better!

Du vil oppleve

Allerede de første treningsøktene vil du oppleve at du løfter mer enn du før hadde trodd du var i stand til. Du vil oftere ha økninger på treningsøktene dine, fordi du har mer fokus på hvile mellom treningsøktene. Økninger i styrke gjenspeiler at du oppnår muskelvekst. I tillegg til dette vil du få mer tid til å vinne i hverdagen utenfor trening fordi treningsøktene er mer effektive. 

Trenings APP

Du får full oversikt og kontroll på treningsøktene dine. Du kan også flytte treningsøktene selv, hvis du finner ut av det ikke passer en dag.

Du vil kunne sammenligne dine egne “før og etter” -bilder i appen. Appen vil i denne funksjonen også kunne måle fremgang på fettprosent, vekt, og mange andre målinger.

Du vil få din egen mat-blogg som fungerer litt som en Instagram feed med dine måltider. Denne er fin for å holde seg selv motivert til å lage sunn mat. Din PT vil også kunne kommentere på måltidene.

Etter du har løfter i noen uker, kan du enkelt se statistikk over din progresjon i alle øvelser.  

Du kan dele tanker, fremgang eller spørsmål felles med alle andre som bruker APP. 

Hvis du velger en plan med oppfølging vil du alltid ha tilgang til PT, slik at du kan spørre om det du lurer på direkte. 

Du kan fritt loggføre andre aktiviteter utenfor styrketreningen.

Velg

HEAVY DUTY BOOTEY
1.499 NOK
8 Uker
Personlig Oppfølging
Treningsprogram: Heavy Duty Bootey
Treningslogg APP
High Intensity Training PDF
KJØP
HEAVY DUTY BOOTEY
499 NOK
8 Uker
Personlig Oppfølging
Treningsprogram: Heavy Duty Bootey
Treningslogg APP
High Intensity Training PDF
KJØP

APP SCREENSHOTS

Pust ut, null stress

100% BOOTEY GARRANTI
Hvis du etter 8 uker ikke har følt merkbar fremgang i øvelser som angriper glutes, refunderer vi hele kjøpet. 

TREN VIDERE ETTER PROGRAMMET
Etter progrannet kan du fortsette å trene det samme programmet så lenge du vil. Du betaler kun prisen av en kopp kaffe pr uke. 26 NOK for app tilgang.