Veien fra krøppling til å trene meg ung igjen

Mine ryggproblemer

Jeg slo på meg flere ryggskader som ung voksen. Jeg ble sykmeldt fra jobben, og jeg var sykmeldt i opp mot 1 år før jeg til slutt sa opp jobben. Kontorjobb var uansett ikke noe for meg.

Løsningen ble til slutt mengder med trening. Et stort fokus på å styrke kjerne muskulatur.  Dette var ikke en problemfri løsning, fordi jeg hadde ikke god nok kunnskap når det kom til styrke og muskelvekst -trening, tilbake i den tiden. Det tok mellom 2 og 3 år før jeg hadde “trent meg frisk”. 

Når jeg om sider var relativt god i ryggen kunne jeg nyte en MMA karriere på flere år. Selvfølgelig ikke fri fra skader, men fri for det meste av den gamle ryggsmerten som før plaget meg. 

Når alderen min beveget seg over 35 år, begynte de samme gamle problemene med ryggen å snike seg tilbake. Men nå viste jeg mer om hvordan å angripe problemet. 

Jeg gjorde likevel en grundig jobb i det jeg satte opp et program for muskelvekst. Leste meg opp på den nyeste litteraturen på så kaldt “hypertrofi trening” (trening for muskelvekst). 

Samtidig har jeg laget et PDF hefte som forklarer alle de viktigste prinsippene jeg brukte i min trening. Prinsipper som gjorde treningen min effektiv med tanke på tid brukt på trening og hvor mye jeg fikk igjen for treningen. 

Vil du vokse?

Vil du vite metodene jeg brukte for å raskt legge på muskler ved å trene bare 40.min pr økt? Klikk på knappen til høyre. 
Muskelvekst på 40.min

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *